Jade

Jade

Jade hadde en utfordrende barndom, og den eneste måten hun klarte å overleve hverdagen, var ved å spille dataspill.  Fantasiverdenen i Everquest og World of Warcraft var der hun levde og trivdes best. På grunn av det studerte hun C++ og programmering og til slutt fikk hun en BSc i Teknisk Ledelse. Drømmen hennes var å lage et spill som var så fantastisk at folk glemte at de hadde en dårlig dag.

Etter at hun var ferdig på universitetet begynte Jade å jobbe for forskjellige IT selskaper, men trivdes ikke. Hun var altfor sosial og trengte å snakke med mennesker.  Det var da hun  fant ut at salg og markedsføring var lidenskapen hennes. Hun startet karrieren med å jobbe som lærling i DisneyWorld og kort tid etter det fikk hun fast jobb der innen salgs og markedsføring.

Etter mange år som salg og markedsføringsleder for forskjellige bedrifter, flyttet Jade med mann og baby i magen til Norge. Etter 7 år er Jade og familien her fremdeles og hun elsker at Ctrl Alt Complete kan hjelpe bedrifter ha en mindre dårlig dag og få bedre kontroll over prosjektene.

Jade er veldig opptatt av å hjelpe andre og liker å være engasjert i samfunnet.