Vår historie

Da nedturen i oljemarkedet begynte var vi lei oss og frustrerte over å se så mange gode kolleger miste både jobber og gleden over arbeidet sitt. Vi så at mangel på kontroll og rutiner gjorde at hundrevis av timer ble kastet bort på å lete etter dokumentasjon, fikse feil og vedlikeholde systemer som var for avanserte. Mange fikk flere arbeidsoppgaver, og dokumentasjon ble ikke prioritert, noe som kunne få konsekvenser av store dagbøter og feilproduksjon av utstyr.

Vi visste jo at det fantes en bedre, mer effektiv og ikke minst billigere måte å organisere dette arbeidet på! Ideen vokste gjennom mange mørke høstkvelder, før Ctrl Alt Complete så dagens lys i februar 2018.

Reisen til Ctrl Alt Complete har nettopp startet, og vi brenner for å endre tankegangen rundt systembruk og promoterer digitalisering, samt hjelper bedrifter å få økt kontroll i prosjektene sine.

Vår visjon er å bli den foretrukne partneren for prosjektstøtte i Norge. Vi skal påse at våre kunder alltid leverer på tid gjennom en fleksibel, forutsigbar og strukturert leveranse basert på integritet og en serviceminded tilnærming.

Tilbake til Om Oss